Pripreme u punom jeku

Radno na treninzima Sloge Simin Han

Adnan Beganović

Pripreme za drugi dio sezone počele su gotovo sve ekipe iz Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupa Sjever, a među njima je i Sloga Simin Han.

Drugoplasirana ekipa Druge lige Sjever nakon prvog dijela sezone, Sloga Simin Han, prije nekoliko dana počela je sa pripremama za drugi dio sezone u kojem je očekuje borba za ulazak u viši rang.

Ekipu nije napustio niti jedan igrač koji je u prvom dijelu sezone nosio dres Sloge, a ekipi je priključeno nekoliko juniora, te par igrača sa područja Tuzlanskog kantona čija imena će klub saopštiti nakon što se transferi i zvanično privedu kraju.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Podsjetimo, prvi dio sezone Sloga je okončala na 2. mjestu tabele sa 29 bodova, odnosno četiri manje od vodećeg Svatovca, a drugi dio sezone Sloga će otvoriti susretom sa Ingramom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.