FOTO: EPA

Ne razmišlja o Dinamu

Eduardo: Povratak u Dinamo? Pa to je kao Šahtar

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva bio je strijelac u prijateljskoj utakmici između Šahtara i Dinama. 

Za Eduarda utakmica sa zagrebačkim klubom nije bila bilo kakva. Emocije su bile prisutne, a nakon pobjede svoje momčadi malo je iznenadio srdačnim pozdravom sa Zoranom Mamićem. 

"Zoran Mamić mi je bio saigrač i kapiten u Dinamu, a poslije sportski direktor. Sigurno imamo zajedničkih tema za razgovor", kazao je Dudu za Sportske novosti i potom odgovorio na pitanje vezano za mogući povratak u Dinamo.

"Još malo ću napuniti 33 godine i moram početi razmišljati. Plan je još godinu, dvije igrati u Šahtaru na visokoj razini, a onda još dvije godine negdje gdje je manji intenzitet rada. Dinamo? Pa oni igraju Ligu prvaka. To je ta razina Šahtara o kojoj pričamo, jer tijelo traži svoje", kazao je Eduardo.

Eduardo je dodao da Dinamo ne mora brinuti za budućnost.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Pratim Dinamo i znam da dolazi prava generacija. To je dobro za budućnost kluba i reprezentacije. Uz ovakve igrače, Dinamo definitivno može mirno spavati", zaključio je napadač Šahtara na samom kraju razgovora.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.