Ademi otvorio dušu: Četvrta liga je moja realnost

Prelazi u Kustošiju

Ademi otvorio dušu: Četvrta liga je moja realnost

Arijan Ademi u naredne četiri godine ne smije zaigrati za jedan profesionalni klub. 

Makedonski reprezentativac zbog pada na dopinškom testu i četverogodišnje suspenzije morat će nastupati u nižem rangu, a Zoran Mamić je jučer najavio da će Ademi najvjerovatnije zaigrati za hrvatsku Kustošiju.

"Vidio sam to i čuo kombinacije, ali ne znam baš konkretno previše o tome. Iskreno, prepustio sam sve ljudima u Dinamu i siguran sam da će, kao i uvijek, naći najbolje rješenje za mene. Ja samo želim igrati i apsolutno nemam ništa protiv odlaska u Kustošiju. Rado bih prihvatio to", rekao je Ademi za službenu stranicu Dinama pa opisao situaciju u kojoj se nalazi.

"Teško je uopće riječima opisati što sam sve prošao do danas. Kroz glavu mi je svašta prolazilo, kako dalje i što učiniti, a naravno da mi je na pamet palo i ostaviti se fudbala. Kako vrijeme prolazi tako nestaju i dvojbe", dodao je.

Ademi je spreman davati sve od sebe i u četvrtoj ligi. 

"Dat ću sve od sebe kao što sam davao i u Dinamu. Ligi šampiona, HNL ili četvrta liga, ja znam samo dati sve što mogu i napraviti sve za pobjedu. Sada je četvrta liga moja realnost i vjerujte da ne bih išao tamo da ne mislim uvijek davati 100 posto", istakao je na kraju Ademi. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi