Povrijedio se i Goncalo

Još jedan ozbiljan hendikep za Dinamo

Zagrebački Dinamo je prije nekoliko dana ostao bez povrijeđenog Josipa Pivarića, a večeras je u tabor Modrih stigla još jedna loša vijest.

Standardni fudbaler hrvatskog prvaka Goncalo će zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta pauzirati najmanje šest mjeseci.

Goncalo će uskoro morati na operaciju, a u 'modroj bolnici' će se pridružiti odranije povrijeđenim Pivariću, Soudaniju, Henriquezu i Brekalu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Osim nabrojanih igrača, na povrede su se za vrijeme priprema požalili Eduardo i Schildenfeld, ali je medicinski tim ustanovio da one nisu ozbiljnije prirode.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.