Velšanin protiv dolaska Mourinha

Giggs napušta Manchester United?

Endin Čaušević

Jose Mourinho će od naredne sezone najvjerovatnije biti novi trener Manchester Uniteda.

Danas je u engleskim medijima objavljeno da je Mourinho već dogovorio uslove ugovora s Unitedom u kojem bi trebao ostati do 2019. godine. Ipak, ova vijest se ne sviđa baš svima u klubu sa Old Trafforda.

Navodno, ukoliko Jose Mourinho na kraju sezone zamijeni Louisa van Gaala legenda Uniteda Ryan Giggs će napustiti Old Trafford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Giggs je trenutno asistent Van Gaalu, a istu funkciju obavljao je i u vrijeme Davida Moyesa. Iako se Giggs potajno nadao da bi baš on mogao preuzeti klupu Uniteda gotovo je sigurno da se to neće desiti. U tom slučaju Giggs će napustiti Old Trafford i klub u kojem je više od 20 godina.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.