Trener Širokog nakon utakmice na Grbavici

Musa: Željo je imao 12 igrača

Edmir Škorić

Trener Širokog Brijega Slaven Musa smatra da je Željezničar danas zasluženo slavio na Grbavici.

Željo je s 2:0 pobijedio Široki u 19. kolu, a Musa smatra da je moglo biti i drugačije, no da je ipak publika bila 12. igrač Plavih.

"Zaslužena pobjeda Želje i ja im čestitam, ali utakmica je isto tako mogla otići i u drugom pravcu. Primili smo pogodak nakon promašenih šansi. Nismo imali ni sreće", rekao je Musa, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Imali su 12 igrača. Fantastična atmosfera. Jednostavno, publika je nosila igrače ni kad nisu mogli. Vratili se igrači iz šampionske generacije u Želju. Mi smo pokušali igrati, možda smo imali i malo bolji posjed lopte, no u takvim utakmicama male stvari mogu da odluče pobjednika".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.