Majstorija Bekrića u trans bacila navijače Željezničara

Plavi na Grbavici vode sa 2:0 protiv Širokog

Majstorija Bekrića u trans bacila navijače Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara igraju na Grbavici protiv Širokog Brijega u okviru 19. kola Premijer lige BiH.

Plavi su do prednosti stigli u 20. minuti utakmice kada je nakon asistencije Siniše Stevanovića mrežu Širokog zatresao Lendrić za 1:0. U drugom dijelu Široki je imao sjajnu šansu da izjednači, ali je stativa zaustavila udarac Kožulja.

Željezničar je znao kazniti propuštenu šansu gostiju kada je u 85. minuti utakmice za 2:0 pogodio Samir Bekrić. Povratnik na Grbavicu je na sjajan način "bacio" na zemlju golmana gostiju i zatim loptu proslijedio u mrežu Širokog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


Zeljeznicar - Siroki Brijeg 2:0 by ss_video
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi