"Imate li vi to različite čarape?

Bilić napravio 'show' na konferenciji za medije

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić vrlo je opušten uoči današnjeg susreta 28. kola između West Hama i Tottenhama. 

Bilić u Engleskoj uživa odličan status. Među novinarima je izuzetno cijenjen, a to pokazuje i ležerna konferencija za medije na kojoj je u jednom trenutku zastao i primijetio jedan neobičan detalj.

"Imate li vi to različite čarape na nogama?", upitao je Slaven Bilić engleskog novinara koji mu je ekspresno odgovorio:

"Da, niste ljubitelj toga? 

"Pa baš i nisam", dodao je Slaven, a nakon što mu je novinar tada rekao da će i drugi put doći u njima, odgovorio mu je uz smiješak: "Ma nemam ništa protiv toga, samo nisam baš ljubitelj takvog načina odijevanja."

Među novinarima je odmah nastao smijeh, a čak ni novinar s kojim je Bilić imao konverzaciju nije se našao uvrijeđenim. Uvjerite se i sami...

Potražite više informacija na temu Premier league:



Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.