Tuzlalive

Peh za mostarski klub

Goran Karačić se povrijedio protiv Širokog Brijega

Mladi reprezentativni golman Goran Karačić zadobio je povredu u jučerašnjem hercegovačkom derbiju između Širokog Brijega i Zrinjskog (3:4).

Karačić je u derbiju 20. kola Premijer lige BiH pokazao zašto je jedan od najboljih mladih bh. golmana. Tokom utakmice branio je izvrsno, uspio je odbraniti i penal Krstanoviću, međutim pred sami kraj se povrijedio i trener Marinović je umjesto njega u igru ubacio Nikolu Vasilja.

Prema prvim procjenama radi se o ligamentima koljena. Više informacija će svakako biti poznato nakon što 19-godišnji Karačić bude danas podrgnut detaljnim pregledima u mostarskom KBC-u. 

Podsjećamo, Zrinjski je na Pecari protiv Širokog Brijega slavio rezultatom 4:3 i tako nastavio borbu za osvajanje prve pozicije u Premijer ligi BiH. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.