Vrijedna donacija za Radnik

Rakitić kupuje novi semafor Radniku iz Bijeljine

Zahvaljujući hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću improvizirani semafor Radnika iz Bijeljine uskoro će biti zamijenjen novim i modernijim. 

Radnik ove sezone predstavlja jedno od najvećih iznenađenja. Bijeljinski tim pod palicom Slavka Petrovića igra sjajno i bori se za ulazak u Evropu, a za to velike zasluge pripadaju i  predsjedniku Mladenu Krstajiću koji je na čelo Radnika stigao u iznimno teškoj situaciji.

Da ni danas nije "bajno" najbolje pokazuje i ručni semafor na stadionu koji je postao hit na internetu. Vrijedni dječaci za vrijeme svake domaće utakmice su primorani ručno mijenjati rezultatske promjene, a nesvakidašnji slučaj iz 21. vijeka je došao i do Rakitića s kojim je Krstajić dijelio svlačionicu u Schalkeu. 

Zvijezda Barcelone je tako odlučila izdvojiti vlastiti novac za novi semafor koji će ispunjavati sve evropske standarde, a to nam je potvrdio i sam Krstajić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tačno je. Maloprije smo razgovarali, ali u narednim danima će biti poznato više informacija", kazao je predsjednik FK Radnik u izjavi za SportSport.ba. 

Krstajić i Rakitić su u prošlosti doživjeli mnogo toga za vrijeme nastupanja u Gelsenkirchenu. Jedne prilike su čak i privremeno izbačeni iz momčadi, a u nekoliko navrata Krstajić je isticao da mu je Rakitić kao mlađi brat. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.