Želi ga Bayern

Romelu Lukaku dobio veliku ponudu

Midhat Šljivak

Romelu Lukaku karijeru bi mogao nastaviti u minhenskom Bayernu.

Kako navode engleski mediji, ekipa iz Minhena ozbiljno je zainteresovana za dovođenje belgijskog napadača, koji briljira u dresu Evertona.

Bayern će na ljeto vjerovatno ostati bez Roberta Lewandowskog. Poljak će put Madrida ili Manchestera, pa u Minhenu Lukakua vide kao idealnu zamjenu za Lewu.

Ponuda je navodno spremna. Ipak, Bavarci će imati žestoku konkurenciju, jer 22-godišnjeg napadača želi i njegov nekadašnji tim Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijena Romelua Lukakua iznosi oko 35 miliona eura, a fantastični napadač je u 35 utakmica ove sezone postigao 23 pogotka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.