Ništa od Manchester Cityja?

Alaba: Pregovaram s Bayernom oko novog ugovora

Austrijski reprezentativac David Alaba, prema svemu sudeći, neće mijenjati klub u ljetnom prijelaznom roku.

U posljednje vrijeme sve više se špekuliše o tome kako će David Alaba preseliti u Manchester City kod Pepa Guardiole, međutim od cijele priče vjerovatno neće biti ništa jer Austrijanac pregovara oko novog ugovora. 

"Razgovori su u tijeku, to je tačno. Vidjet ćemo šta će se dogoditi", kazao je David Alaba nakon utakmice između Bayerna i Juventusa. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Alaba je ove sezone u svim takmičenjima za Bayern odigrao 32 utakmice i pritom uz jedan gol upisao četiri asistencije, a osim Manchester Cityja za njegove usluge je još zainteresovana Barcelona. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.