Guardiola u City vodi neočekivano pojačanje iz Bayerna?

Španac ne ide sam na Etihad

Guardiola u City vodi neočekivano pojačanje iz Bayerna?

Španski stručnjak Pep Guardiola će od naredne sezone trenirati Manchester City.

Prema pisanju Bilda, još uvijek aktuelni trener Bayerna nema namjeru da krene sam put Etihada, već sa sobom želi povesti i Michaela Reschkea.

Reschke je član Bayernove Uprave i on veoma uspješno obnaša funkciju tehničkog direktora kluba iz Munchena. Za Reschea su njemački mediji napisali da je najzaslužniji za dovođenje Douglasa Coste, ali i još nekih fudbalera koji su se ispostavili kao velika pojačanja (Vidal, Kimmich, Coman).

Guardiola upravo u tehničkom direktoru Bayerna vidi jednog od ključnih ljudi za Bayernov uspjeh i rado bi s njim nastavio saradnju i u Manchester Cityju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ostaje da se vidi hoće li ovaj 58-godišnjak krenuti u Englesku sa Guardiolom, ili će se ipak odlučiti na ostanak u Bayernu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi