Svojom gestikulacijom šokirao javnost

Fudbaler Werdera svojim potezom zgrozio svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri Werdera danas su na domaćem terenu remizirali protiv Mainza (1:1) u okviru 27. kola Bundeslige.

Werder je danas osvojio samo bod protiv Mainza, a gosti su čak imali i prednost od 38. minute golom Baumgartlingera. Ipak, u finišu prvog dijela domaći su izjednačili nakon što je iz penala pogodio Pizarro.

Ipak, današnji meč obilježio je detalj iz drugog dijela, a u centru pažnje bio je defanzivac domaćih Papy Djilabodji. Naime, on je u jednom duelu udario Pabla De Blasisa, a nakon toga pokazivao mu je da će mu odsjeći glavu. Ovaj potez Djilabodjija zgrozio je svjetske medije koji traže kaznu za ovog igrača Werdera.


Pappy Djilaboudji, neprimjereno ponasanje by situacijeliga
Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti