Čuva nokte Reusu i društvu

Na zahtjev igrača: Albanka dobila neobičan posao u Borussiji

Čelnici Borussije iz Dortmunda odlučili su stožer proširiti sa pedikerkom Lavadijom Murati.

Atraktivna Lavadija, koja inače vuče porijeklo iz Albanije, dobila je posao u slavnom njemačkom bundesligašu iz Dortmunda i u narednom periodu će se brinuti o tome da igrači imaju uredne nokte. 

"Ponosna sam što sam dobila posao u Borussiji Dortmund. Uvjeti su odlični, a organizacija kluba je na visokom nivou", istakla je Lavadija Murati (37) koja je prije deset godina doselila u Njemačku. 

Lavadija je u razgovoru za tamošnje medije izjavila da je posao dobila tako što su igrači Borussije dolazili privatno kod nje u salon. Svi su izrazili želju da njene tretmane imaju i unutar kluba i zamoslili su čelnike kluba da joj ponude posao. 

"Posebno mi je drago što su me igrači iznimno zavoljeli. Ovaj posao mi nije jedini izvor prihoda, i dalje imam svoj kozmetički salon, koji je postao još popularniji nakon što su u njega počeli dolaziti fudbaleri Borussije", istakla je Lavadija i dodala da vrlo često ide na utakmice tima iz Dortmunda. 

Interesantno je da će Lavadija u Borussiji voditi brigu i o ostalim klupskim selekcijama, uključujući i amatere. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.