Nesuđeni Zmaj svojom vještinom nasmijao saigrače

Glavni zabavljač u klubu

Nesuđeni Zmaj svojom vještinom nasmijao saigrače

Fudbaleri Borussije Mönchengladbach nisu se proslavili u dosadašnje dvije utakmice u Ligi prvaka, ali optimizam i vjera u prolaz u drugi krug ih ne napuštaju.

U prilog tome ide i odlična atmosfera koja vlada na treninzima. Sudeći prema videozapisu koji je objavio njemački klub, najveći zabavljač u timu je švicarski reprezentativac bh. porijekla Josip Drmić.

Drmić se na posljednjem treningu bacio na tlo i zbunio svoje saigrače, ali onda je uslijedila prezentacija vještine breakdancea. U svakom slučaju uspio je razbiti rutinu treninga. 

Podsjetimo, Drmićevi roditelji su iz Viteza i jedne prilike je u razgovoru za SportSport.ba otkrio da mu je Džeko uzor, te da je postojala mogućnost da zaigra za Bosnu i Hercegovinu. 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.