Sjajne vijesti za navijače tuzlanskog kluba

Sloboda potpisala reprogram duga

Adnan Beganović

Fudbalski klub Sloboda iz Tuzle danas je potpisao reprogram duga sa Poreznom upravom Federacije Bosne i Hercegovine, piše službena stranica kluba.

"U sjedištu Porezne uprave FBiH u Sarajevu, predstavnici našeg kluba danas su potpisali reprogram poreskog duga!

Kemal Kurević, predsjednik Skupštine Kluba, u prisustvu direktora Kluba Sabahudina Saše Vugdalića potpisao je reprogram poreskog duga koji se u FK Sloboda skupljao proteklih 18 godina.

Potpisivanjem reprograma duga klub je završio proces ispunjavanja finansijskog kriterija za dobijanje licence za nastup na međunarodnoj sceni, a kompletnu dokumentaciju danas je u N/FS BiH dostavio direktor Vugdalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uprava FK Sloboda na čelu sa prvim čovjekom Azmirom Husićem iskreno se nada da će Grad Tuzla podržati stvaranje jakog i evropskog kluba, te da će gradske strukture ispuniti prethodno dato obećanje da će pratiti Klub u reprogramu poreskog duga na putu evropske Slobode", navode iz Slobode.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.