Sloboda otputovala u Međugorje

Pripreme za Velež

Sloboda otputovala u Međugorje

J. Duvnjaković

Fudbaleri Slobode danas su otputovali na drugi dio mini-priprema u Međugorje, gdje će dočekati utakmicu 23. kola Premijer lige BiH u kojoj će odmjeriti snage sa mostarskim Veležom.

 Prvi dio priprema u Stanišićima protekao je u regeneraciji snage i laganim fizičkim pripremama, dok će drugi dio priprema u Mežugorju proteći u taktičkim pripremama za Velež.

Igrači, kao i stručni štab su optimistični pred utakmicu, respektuju ekipu Veleža, ali vjeruju u pobjedu. Šef stručnog štaba Husref Musemić u utakmici protiv Veleža neće računati na Ibrahima Škahića, kao i Samira Merzića koji će odsustovati zbog obnovljene povrede aduktora. 

Registracija Slobodana Lakičevića je završena, pa bi tako crnogorski nogometaš trebao upisati prvi nastup za Slobodu u meču protiv Veleža.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Slobode i Veleža igra se u subotu, 2. aprila na stadionu „Vrapčići“ sa početkom od 16 sati i 30 minuta.’

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi