FOTO: EPA

Deco cijeni hrvatskog reprezentativca

"Volio bih Modrića vidjeti u dresu Barcelone"

Adnan Beganović

Nekadašnji vezni fudbaler Barcelone, Deco, volio bi u katalonskom klubu vidjeti hrvatskog veznjaka Reala, Luku Modriću.

U okviru 31. kola Primere sutra će biti odigran El Clasico, a uoči istog za španske medije je govorio nekadašnji prvotimac Barcelone koji se osvrnuo i na igre hrvatskog veznjaka Reala.

"Volio bih vidjeti Modrića u dresu Barcelone. Njegov stil igranja idealan je za Barcelonu", izjavio je Deco, koji se potom osvrnuo i na igre najboljeg svjetskog fudbalera Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Messi? Najteže je u fudbalu na vrhunskom nivou biti duži vremeni perido, a to je još teže učiniti ukoliko igrate u Barceloni. Messi u tome uspjeva i to čini razliku između njega i ostalih", dodao je Deco.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.