Barca želi pobijediti Real u čast Johana Cruyffa

Pred oko 90.000 navijača

Barca želi pobijediti Real u čast Johana Cruyffa

E. Škorić

Aleix Vidal, defanzivac Barcelone, poručuje kako će on i saigrači pokušati da pobijede Real Madrid u čast Johana Cruyffa.

Nedavno je preminuo Johan Cruyff, kreator modernog nogometa, jedna od legendi Barcelone i zato će njemu u čast Katalonci pokušati da pobijede u El Clasicu.

"Želimo pobijediti Real i pobjedu posvetiti Cruyffu", rekao je Vidal. 

Na Nou Campuu se očekuje preko 90.000 navijača u subotu i svi oni će, kao i igrači, odati počast Holanđaninu koji je napravio revoluciju u igri Barcelone. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je vodeća na tabeli Primere sa 76 bodova, Atetico Madrid ima 67, a Real Madrid 66 bodova.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi