Poznati sastavi

BBC napada Vukove, Aguero oči u oči sa Ibrahimovićem

Večerašnjim revanš utakmicama četvrtine finala nastavlja se takmičenje u Ligi prvaka.

U Madridu se sastaju Real i Wolfsburg, a nakon prve utakmice njemački tim ima naočekivanu prednost od 2:0. Pred Kraljevima je težak zadatak, ali Zidane se najviše uzda u svoj trio Ronaldo - Bale - Benzema, koji će naravno započeti utakmicu od prve minute.

Druga utakmica večerašnjeg programa igra se na Etihadu, gdje se sastaju Manchester City i PSG. Prvi meč u Parizu okončan je remijem (2:2), pa je u ovoj utakmici sve otvoreno. 

Real Madrid - Wolfsburg

Real Madrid: Navas, Pepe, Ramos, Ronaldo, Kroos, Benzema, Bale, Marcelo, Casemiro, Carvajal, Modrić

Wolfsburg: Benaglio, Vieirinha, Naldo, Dante, Rodriguez, Gustavo, Guilavogui, Arnold, Henrique, Draxler, Schürrle

Manchester City - PSG

Man City: Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy, Fernando, Fernandinho, Navas, Silva, De Bruyne, Aguero

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

PSG: Trapp, Thiago Silva, Marquinhos, Maxwell, Aurier, Van der Wiel, Rabiot, Thiago Motta, Di María, Cavani, Ibrahimović

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.