Naldo se povezuje sa Crvenim đavolima

"Laska mi interes Manchester Uniteda"

Manchester United će i ovog ljeta biti jedan od najaktivnijih evropskih klubova u prelaznom roku.

Jedan od igrača koji se dovodi u vezu sa dolasko na Old Trafford je stoper Wolfsburga Naldo, koji je i sam priznao da kontakti postoje.

"Manchester United je sjajan klub i laska mi njihov interes. Lijepo je čuti da vas želi tako veliki klub. Ipak, u Wolfsburgu mi je lijepo i trenutno sam fokusiran samo na moj sadašnji klub. Vidjet ćemo šta će biti na kraju sezone", poručio je Naldo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nalda su navijači Manchester Uniteda dobro zapamtili sa utakmice koja je odigrana u decembru prošle godine, kada je Brazilac sa dva gola učestvovao u važnoj pobjedi Vukova (3:2), zbog koje su se Crveni đavoli oprostili od Lige prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.