Mobitel pronašao Sakho

Izgubio mobitel na Anfieldu pa dobio zanimljiv selfie

Britanski mediji objavili su pomalo nestvarnu priču sa Anfielda nakon sinoćnje utakmice u kojoj je Liverpool savladao Borussiju Dortmund.

Navijaču Liverpoola pod imenom Liamie Marum je ispao mobitel kada je slavio Lovrenov gol u sudijskoj nadoknati, ali je to shvatio tek kasnije. Na veliko iznenađenje mobitel je pronašao Mamadou Sakho koji je usput napravio jedan "selfie" s Divockom Origijem. 

"Nakon Lovrenovog pogotka svi smo završili u uglu igrališta. Slavili smo s igračima, a ja sam bio gotovo na Lovrenu. Kad smo se vratili na tribine, neko iz osiguranja mi je predao mobitel", napisao je navijač Liverpoola na svom Facebooku profilu i potom dodao

"Nevjerovatno, to jedino mogu reći. Sjedio sam u trećem redu, vratili su mi mobitel, pogledao sam u fotografije, kad ono Sahko i Origi", napisao je.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zajednički "selfie" Sakha i Origija nastao je nakon što je Lovren postigao pobjedonosni gol.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.