Navijači Mladosti vodili ekipu do pobjede

Lijepa koreografija "Crvene Legije" danas u Kaknju

Dino Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja danas su na svome terenu u veoma lijepoj atmosferi pred više od 1000 gledalaca pobijedili sarajevski Olimpic, te  su tako napravili veliki korak ka opstanku u Premijer ligi.

Tokom čitave utakmice domaći nogometaši imali su podršku par stotina domaćih pristalica, popularna "Crvena Legija" danas je napravila i sjajan dekor u Kaknju.

Pred sami kraj utakmice, domaći navijači su napravili bakljadu, te su na kraju zajedno s svojim igračima pjesmom proslavili veliku pobjedu njihovog kluba.

Navijači Mladosti su jedni od rijetkih kojima se ne može desiti da učestvuju u incidentima, njihova je parola da pjesmom i dlanovima pomažu svome klubu u postizanju što boljih rezultata. S toga ne čudi što na tribinama možemo vidjeti sve više male djece, koje roditelji vode na utakmice kako bi gledali svoj klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.