Navijači Mladosti slavili vodeći gol

Erupcija među Crvenom legijom nakon gola Husića

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja nisu danas uspjeli na svome stadionu savladati još jednog velikana našeg nogometa. Nakon što su na koljena bacili Željezničar, Sarajevo i Čelik, danas su izabranici Ibre Rahimića pokušali da savladaju i Borac iz Banja Luke.

Nakon gola rezerviste Anela Husića u 77.minuti sve je mirisalo na još jednu pobjedu i slavlje domaće ekipe. Međutim sa dva gola u finišu utakmice Borac se kući vraća s punim plijenom.

"Crvena Legija" znala je proslaviti pogodak Anela Husića, ali nakon toga njihova radost je vrlo kratko trajala, budući da je u pet minuta Borac postigao dva gola. Na kraju utakmice domaći navijači uprkos porazu aplauzom su nagradili svoje ljubimce, koji su odigrali sjajnu polusezonu, koju su malo pokvarili današnjim porazom.

Mladost je u debitantskom nastupu u Premijer ligi u 18.kola osvojila 26 bodova što sigurno niko u klubu iz Doboja kod Kaknja nije očekivao. Ako budu igrali kao u prvom dijelu sezone, Premijer liga će se i naredne godine gledati u Kaknju

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.