Pellegrini može odahnuti

Kompany i Sterling se vraćaju u pogon

D. Vejo

Nakon što su sanirali povrede, okosnica zadnje linije kao i veznog reda Manchester Cityja Vincent Kompany i Raheem Sterling ponovo su u sastavu. I jedan i drugi biće na raspolaganju Manuelu Pellegriniju u meču protiv Real Madrida.

Ova dva fudbalera od izuzetne važnosti su za tim kako po svom iskustvu tako i po samoj igri. I jedan i drugi imaju kvalitet kojim mogu presuditi svakoj ekipi. Svakako da je ovo veliko olakšanje i za samog čileanskog stručnjaka na klupi nebesko-plavih.

"Odlična vijest za mene i moj tim. Vraćaju se dva bitna igrača. Oni će nam kako u prvenstvu tako i u polufinalu Lige prvaka protiv Real Madrida mnogo značiti", rekao je za inostrane medije trener Cityja, Manuel Pellegrini.

Prvi meč polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida odigrat će se 26. aprila na Etihadu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.