"Vrata su mu uvijek otvorena"

Potvrđeno: Borussia želi vratiti Gotzea

Mario Gotze bi se ovog ljeta mogao vratiti u Borussiju Dortmund!

Klub sa Westfalena se ozbiljno interesuje za svog bivšeg fudbalera, što je potvrdio i sportski direktor Borussije Hans-Joachim Watzke.

"Tačno je da smo zainteresovani za Gotzea. Ako bude na tržištu, spremni smo za početak pregovora", započeo je Watzke, te dodao:

"Gotzeu su vrata Borussije uvijek otvorena. Ako se vrati, trebao bi se obratiti navijačima i obrazložiti zbog čega je prešao u Bayern. Iskreno, mislim da bi mu navijači sigurno pružili drugu šansu".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Mario Gotze je za Borussiju nastupao u periodu od 2009. do 2013. godine, nakon čega je prešao u Bayern Munchen, u kojem je (pre)često u drugom planu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.