Schmelzer do juna 2021. u Dortmundu

Produžio ugovor

Schmelzer do juna 2021. u Dortmundu

D. Vejo

Čelnici Borussije Dortmund ne treba da brinu za zadnju liniju. Iskusni defanzivni fudbaler Marcel Schmelzer produžio je ugovor sa Borussijom do juna 2021. godine.

Nijemac ima 28 godina i igra u sjajnoj formi. Nezamjenjiv je na poziciji lijevog beka, gdje posao odrađuje perfektno. Novi ugovor donio je i malo jaču finanskijsku dobit ovom igraču.

"Veoma sam srećan zbog toga što sam produžio ugovor. Ovdje sam kao kod kuće, kolektiv je izuzetno dobar i svi dišemo kao jedan", rekao je za inostrane medije, Marcel Schmelzer.

Podsjetimo, Nijemac je u Dortmund stigao 2005. godine a njegovi uspjesi sa ovim klubom do sada su dvije titule, jedan Kup Njemačke kao i dva Superkupa.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije