Olimpic savladao Široki Brijeg

Musa: Olimpic je zaslužio pobjedu; Kolar: Igrači su heroji

Endin Čaušević, foto: A. Berbić

Fudbaleri Olimpica danas su na domaćem terenu savladali Široki Brijeg (2:1) u okviru 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Trener gostujuće ekipe Slaven Musa izjavio je da je Olimpic danas bio bolji, te da je zasluženo ostvario pobjedu protiv Širokog Brijega.

"Uzrok našeg poraza tražimo u našim redovima. Mi nismo bili pravi i zato je Olimpic slavio. Tri kola su do kraja jednostavno moramo gledati naprijed. Tek smo završili ovu utakmicu i ne možemo odmah početi razmišljati o Borcu", rekao je Musa.

Strateg Olimpica Faik Kolar nakon današnje pobjede rekao je da je ovo najbolja igra Olimpica u ovoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo je najbolja igra Olimpica ove sezone i moram čestitati svoji igračima, oni su danas heroji. Uvijek pravimo neke svoje kalkulacije i mislimo da nam je dovoljno devet bodova iz zadnje četiri utakmice da izborimo opstanak. Idemo Drini kojia igra dobar fudbal i rasterećeno igra. Biće teško, ali nadam se pozitivnom rezultatu ako igrači pokažu dobar karakter, a u to ne sumnjam nimalo", rekao je Kolar.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.