FOTO: EPA

Bayern nije ostvario cilj

Guardiola nakon poraza: Dao sam život Bayernu

Pep Guardiola je unatoč ispadanju iz polufinala Lige prvaka ponosan na svoje izabranike. 

Fudbaleri Bayerna nisu uspjeli sinoć eliminisati Atletico Madrid i plasirati se u finale Lige prvaka, a nakon utakmice trener Pep Guardiola (45) je novinarima kazao da je dao život minhenskom klubu.

"Dao sam život Bayernu, borio sam se iz sve snage i dao sve od sebe. To je sve. Iako nismo uspjeli da se plasiramo u finale, ja sam ponosan na svoje igrače i igrali smo onako kako sam želio", kazao je Guardiola, dodavši:

"Jedino što nam je nedostajalo bio je gol, a u cijeloj priči najviše mi je žao igrača", riječi su Guardiole koji je po treći put zaustavljen u polufinalu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Guardiola će nakon epizode u Njemačkoj preuzeti Manchester City.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.