Zadovoljan pobjedom

Ramos: Eliminisali smo veliki tim

Midhat Šljivak

Minimalnom pobjedom nad Manchester Cityjem (1:0), Real Madrid je ostvario plasman u finale Lige prvaka, gdje ih čeka gradski rival Atletico.

Kapiten Kraljeva Sergio Ramos zadovoljan je sezonom. Ističe da su zasluženo u velikom finalu.

"Nakon naporne sezone možemo biti zadovoljni što smo u finalu Lige prvaka. Ovaj tim je zaslužio ovo finale, baš kao i navijači, koji su nam večeras bili 12. igrač", rekao je Ramos, te je dodao:

"Daćemo sve od sebe u još jednom finalu. Ovo takmičenje zahtjeva vrhunsku koncentraciju. Eliminisali smo veliki tim poput Cityja. Mnogo smo prošli, ali smo zasluženo u finalu", istakao je Ramos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale se igra 28. maja u Milanu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.