Ugledni L'Equipe tvrdi

Ben Arfa od ljeta igrač Barcelone?

Edmir Škorić

Hatem Ben Arfa od ljeta bi mogao da bude član katalonskog diva.

Barcelona ima nekoiko želja kada je u pitanju ofanzivni dio, ali ugledni francuski L'Equipe tvrdi da je izbor pao na Ben Arfu.

Krilni igrač Nice ove sezone je oživio svoju karijeru. Dok je igrao u Engleskoj, za Newcastle, već su ga otpisali i karijeru mu proglasili gotovom, ali on se vratio u velikom stilu.

Odigrao je fantastičnu sezonu u dresu Nice i prema svemu sudeći neće tamo ostati. Vodstvo Barcelone želi da rastereti svoj MSN (Messi, Suarez, Neymar) trio i na meti su bili igrači poput Lacazettea, Gameira, Nolita... a navodno je Ben Arfa najbliži Nou Campuu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 29-godišnjak igra na krilnim pozicijama, a u karijeri je nastupao za Lyon, Marseille, Newcastle, Hull (posudba) i Nici. Za Nicu je od 2015. godine postigao 17 golova u 32 nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.