Trener Real Madrida

Zidane: Nema predaje, moramo vjerovati u titulu

Zinedine Zidane vjeruje i dalje da Real Madrid može sezonu završiti na prvom mjestu.   

Kraljevski klub trenutno u Primeri zauzima treću poziciju  sa jednim bodom manje u odnosu na Barcelonu i Atletico Madrid, a dva kola prije kraja sezone Zidane je poručio da nije odustao. 

"Naši ciljevi se nisu promijenili, dok god ima vremena moramo vjerovati u svoje mogućnosti. Pobijedili smo deset utakmica zaredom i trebamo tako nastaviti. U prvenstvu su ostale dvije utakmice i borit ćemo se", izjavio je trener Real Madrida.

U posljednje vrijeme sve više se piše o tome da će Zidane i sljedeće sezone voditi Real Madrid. 

"Još uvijek nismo ništa osvojili, a ja vjerujem da u ovakvom poslu trebaš dati sve od sebe i ne razmišljati o budućnosti. Mogu se skoncentrisati jedino na ono što trebamo odraditi, a šta će biti u budućnosti, vidjet ćemo", istakao je Zidane.

Naredno kolo za Real Madrid donosi utakmicu protiv Valencije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.