Spektakl 28. maja na San Siru

Poznate cijene ulaznica za finale Lige prvaka

Endin Čaušević

Finale Lige prvaka između Real Madrida i Atletico Madrida igra se 28. maja, a karte za ovu utakmicu već su u prodaji.

UEFA je danas objavila da su karte za finalnu utakmicu Lige prvaka u Milanu već u prodaji. Saopšteno je da će navijačima oba kluba pripasti 20.000 ulaznica, dok ostatak ide za sponzore i novinare.

Iz UEFA-e su se potrudili da preko slike dočaraju koliko košta jedna ulaznica za neki određeni sektor na tribinama San Sira. U sektoru koji je označen crvenom bojom jedna karta je između 305 i 440 eura.

U sektoru koji je označen plavom bojom jedna ulaznica košta između 220 i 320 eura, zeleni sektor između 110 i 160 eura, te žuti sektor po cijeni jedne karte od 45 i 70 eura.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.