Klub zvanično saopštio

Quique Sanchez Flores napušta Watford na kraju sezone

Španski fudbalski stručnjak Quique Sanchez Flores napustit će ekipu Watfoda na kraju sezone.

Ovaj 51-godišnji trener, koji je u Watford došao prošlog ljeta, otići će sa Vicarage Roada nakon nedjeljne utakmice protiv Sunderlanda.

"Watford potvrđuje da će Quique Sanchez Flores napustiti ekipu na kraju sezone i da će mu meč protiv Sunderlanda biti posljednji. Želimo se zahvaliti Quiqueu. On i igrači ispunili su primarni cilj ove sezone, a on je bio opstanak u ligi. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere", saopštili su iz kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Flores ove sezone jako dobar posao napravio sa Watfordom jer će sezonu završiti na sredini tabele, a također je tim igrao i polufinale FA Cupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.