Zbog problema sa povredom

Varane propušta finale LP, upitan i za EP?

Endin Čaušević

Odbrambeni fudbaler Real Madrida, Raphael Varane, najvjerovatnije će propustiti finale Lige prvaka zbog povrede.

Varane ima problema sa mišićem desne noge zbog koje nije trenirao prethodnih dana i najvjerovatnije će propustiti finale Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Ipak, ukoliko se povreda pogorša Varane bi mogao propustiti i Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

"Danas smo odradili testove za njegovu povredu i ne djeluje dobro. Najvjerovatnije da će propustiti finale Lige prvaka, a nadamo se da će moći igrati za Francusku na EP", saopštili su iz kraljevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Finale Lige prvaka igra se 28. maja na San Siru u Milanu, dok Evropsko prvenstvo počinje 10. juna utakmicom Francuske i Rumunije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.