Ugovor prekinut na štetu kluba

Van Gaal dobio otkaz u Manchester Unitedu!

Louis van Gaal od danas više nije trener Manchester Uniteda. 

Holanđanin (64) je dobio otkaz dva dana nakon osvajanja FA kupa, a ovu informaciju je objavio Sky Sports koji od jutros ima svog reportera u trening centru Manchester Uniteda u kojem se nalaze Van Gaal i njegov advokat.

Saradnja sa Van Gaalom je prekinuta na štetu kluba nakon druge od ukupno tri godine ugovora, a pod njegovim vodstvom Manchester United je tokom cijele sezone igrao veoma "dosadan" fudbal i otkaz je bio pitanje vremena. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sve je izvjesnije da će novi trener Manchester Uniteda biti Jose Mourinho, međutim njegov agent Mino Raiola tvrdi da će se sve znati do početka Eura...

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.