Žele otkupiti ugovor francuskog igrača

Roma poslala zvaničnu ponudu za Dignea

Endin Čaušević

Čelnici Rome saopštili su danas da su poslali zvaničnu ponudu za fudbalera PSG-a, Lucasa Dignea.

Digne je proteklu sezonu proveo na posudbi u Romi, te je ostavio dobar utisak na čelne ljude ovog kluba. Francuski fudbaler je prije nekoliko dana izjavio da bi volio da ostane u Romi, te da se nada da će ga rimski klub kupiti od PSG-a.

Prema pisanju italijanskih medija Roma je danas poslala zvaničnu ponudu vrijedu 11 miliona eura za Dignea. Rimski klub će morati platiti i dodatnih 2,5 miliona eura za posudbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Digne je u protekloj sezoni odigrao 33 utakmice u italijanskoj Seriji A, te je postigao tri gola i upisao je tri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.