Organizovano donatorsko veče

Borac prikuplja 400.000 KM za različite svrhe

FK Borac će 17. juna na Gradskom stadionu održati donatorsko veče na kojem bi trebali biti prisutni brojni privrednici iz Banja Luke. 

Velikan iz Platonove je ispao iz društva najboljih i primarni cilj u narednoj sezoni je ekspresni povratak. Čelnici kluba se nadaju da će u svojoj borbi imati podršku privrednika, pa će tako 17. juna na Gradskom stadionu biti održano donatorsko veče na koje će biti pozvano 350 zvanica. 

Predsjednik kluba Dejan Kusturić je istakao da je cilj prikupiti novčana sredstva u iznosu od 400.000 KM koja će biti utrošena na infrastrukturne projekte, sanaciju dugova nastalih u periodu kada je Borcem upravljala prethodna administracija, kao i pravljenje budžeta za narednu sezonu. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Dolazak na donatorsko veče su potvrdili brojni privrednici i iz Borca očekuju da će imati podršku i određenih političkih struktura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.