FK Borac: Dat ćemo maksimom da se vratimo u Premijer ligu

Održana press konferencija

FK Borac: Dat ćemo maksimom da se vratimo u Premijer ligu

D. Vejo

Čelnici FK Borac danas u održali konferenciju za medije na kojoj se govorilo o budućnosti banjalučkog kluba.

Direktor Borca, Stojan Mabašić, se zahvalio rukovodstvu na ukazanom povjerenju, te je obećao da će dati sve od sebe da klub vrate na stare staze slave.

"Zahvalio bih se rukovodstvu na ukazanom povjerenju. Ova pozicija je jako teška i komplikovana u ovom trenutku. Moja vizija Borca uklapa se u koncepciju Uprave tako da sam iz tog razloga postavljen za direktora. U narednom periodu želimo raditi na infrastrukturi, ali i na igračkom kadru. Želimo igracče iz omladinskoh pogona", rekao je Malbašić.

Novi trener Borca, Zoran Dragišić, izjavio je da je sretan što je Uprava kluba pored mnogo kandidata upravo njemu ukazala povjerenje.

"Drago mi je što je Uprava pored mnogo kandidata meni ukazala povjerenje na mjestu šefa struka. Dat ću svoj maksimum da se vratimo u PL. Svjestan sam situacije u kojoj se nalazimo, ali ja sam optimista. Dobro poznajem prvu ligu RS i neće biti nimalo lako sada kada su tamo Slavija, Drina i Rudar. Borac će ostaviti svaki atom snage na terenu. Raspudić, Maletić i Runić ostaju", rekao je Dragišić.

Predsjednik kluba, Dejan Kusturić, je rekao na današnjoj press konferenciji da je pred novim kodrom dosta novih izazova.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Novi izazovi novi ljudi. Promijenili smo kadar. Šef struke je Zoran Dragišić dok je za direktora izabran Stojan Malbašić. Organizujemo 17. juna donatorsko veče gdje želimo afirmisati poljoprivrednike na prostoru RS. Uputili smo 350 zvanica u cilju prikupljanja sredstava za infrastrukturu i dovođenje fudbalera koji su sposobni da igraju Prvu ligu RS. Aktuelna je i tema oko NK Čelika i situacije oko reprograma. Nadamo se da će Savez postupati u skladu sa Zakonom", rekao je Kusturić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi