Foto: EPA

Nude 54 miliona funti

United troši nemilice: Ogromna ponuda za Saula

Midhat Šljivak

Jose Mourinho će u Manchester Unitedu, kako stvari stoje, imati dosta izmijenjen tim u odnosu na onaj kojeg je imao Louis van Gaal.

Portugalac će uskoro biti i zvanično predstavljen kao novi menadžer Crvenih đavola, a lista pojačanja na Old Traffordu je ogromna.

Među igračima koji bi mogli zaigrati na Teatru snova je i veznjak Atletico Madrida Saul Niguez.

Kako tvrdi Daily Mail, engleski velikan je poslao ponudu madridskom timu za Saula, a ona iznosi nevjerovatnih 54 miliona funti.

Sjajni 21-godišnji veznjak je jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope. Pod vodstvom Diega Simeonea je zablistao i jedan je od ključnih fudbalera ekipe s Vicente Calderona.

Saul može igrati na više pozicija u veznom redu. Većinom igra centralnog veznog igrača, moe igrati po strani, a dok je boravio na posudbi u Rayo Vallecanu, igrao je čak i štopera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je nedavno potpisao novi ugovor s Jorgandžijama, on bi ovog ljeta vrlo lako mogao potpisati za Manchester United, koji bi u narednoj sezoni mogao izgledati znatno drugačije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.