Istekao mu ugovor

Vučina Šćepanović napustio Zrinjski

Srbijanski internacionalac Vučina Šćepanović napustio je HŠK Zrinjski.

Nakon osvojene titule prvaka BiH postalo je jasno da tim Vinka Marinovića doživjeti male promjene, a među fudbalerima koji nisu produžili saradnju je i Vučina Šćepanović. 

Šćepanović se sa čelnicima kluba nije dogovorio oko produženja saradnje i sa slobodnim papirima će potražiti novu sredinu u ljetnom transfernom roku, a nije tajna da je već dobio i pozive od nekoliko klubova iz Premijer lige BiH. 

Vrijedi podsjetiti da je Šćepanović u Zrinjski dospio 2012. godine iz Sarajeva. Tokom dosadašnje karijere još je nastupao za Slaviju, Makedoniju, Hajduk iz Kule, Kryvbas, Smederevo i Bečej. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim njega, ugovori sa Zrinjskim su još istekli Laštri, Blajiću i Petraku i očekuje se dogovor oko njihovog eventualnog ostanka među Plemićima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.