Deset najposjećenijih utakmica PL BiH u prošloj sezoni

Željezničar i Sarajevo najveći mamac za publiku

Deset najposjećenijih utakmica PL BiH u prošloj sezoni

A. Beganović

Prije desetak dana je završena još jedna sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine, u kojoj smo još jednom svjedočili lošoj na stadionima tokom većeg dijela sezone.

Prema zvaničnim podacima, samo dvije utakmice u prošloj sezoni je uživo posmatralo deset ili više hiljada gledalaca, a najgledaniji je očekivano bio sarajevski derbi.

Već smo pisali o tome da je Željezničar bio najveći mamac za publiku u sezoni iza nas, čemu svjedoči podatak da su Plavi sa Grbavice bili akter sedam od deset najgledanijih utakmica u tek završenoj sezoni. Nakon Želje, najatraktivniji klub bilo je Sarajevo, koje je učestvovalo u pet utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku pogledajte listu od deset najbolje posjećenih utakmica u Premijer ligi za sezonu 2015/2016.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/11 Kreni

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti