Douglas Maicon

Ko će potpisati Maicona

Mrtva trka Citya, Chelsea i Reala

Chelsea i Manchester City vode pravo bitku oko odbrambenog igrača Intera, brazilskog reprezentativca Douglasa Maicona.

Osim ova dva engleska premijerligaša za Maicona je zainteresovan i madridski Real, pogotovo nakon što je predsjednik Intera Massimo Moratti izjavio da nije sigurna budućnost ovog reprezentativca Brazila na Giuseppe Meazzi.

Maiconov agent Antonio Caliendo potvrdio je interes Reala, Chelsea i Manchester Citya za Brazilca, ali je istakao da će o njegovom eventualnom odlasku odlučiti Moratti.

"Postoji interes i kontakti sa predstavnicima Manchester Citya, Chelsea i Reala za Maicona, ali je Moratti taj koji će dati zadnju riječ”, rekao je Calinedo.

Moratti je nedavno izjavio da Maicon ima “polovične šanse” da i naredne sezone ostane u Interu, u zavisnosti od visine ponuda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.