Odradili posljednji trening za ovu sezonu

Igrači Drine na odmoru do 27. juna

M. Jakovljević

Bivši premijerligaš Drina iz Zvornika odradila je poslednji trening, a onda je šef stručnog štaba Mile Lazarević igračima dao odmor koji će trajati do 27 juna.

Redove Drine je napustilo 7 igrača. Otišli su Nikola Vasiljević,Filip Erić, Aleksandar Ilić, Mićo Kuzmanović, Mladen Atić, Novica Petrović i Zvijezdan Đorđilović.

Uprava nastoji da se produži saradnja sa Slavkom Ćulibrkom, Nikolom Stefanovićem, Dejanom Blagojevićem, a nastojat će se zadržati svi domaći igrači, a u planu je dovođenje 5 pojačanja i povratak nekih igrača iz drugih klubova.

"Pripreme počinjemo 27. juna, a startovaćemo sa jednim renoviranim timom u kome će okosnica biti igrači koji su igrali u proljetnoj polusezoni. Ambicije su pobjedničke u Prvoj ligi RS i povratak u Premijer ligu ali ne pod svaku cijenu", rekao je trener Mile Lazarević.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.