Cvijetin Blagojević više nije trener Drine

Naredne sezone na klupi Mile Lazarević

Cvijetin Blagojević više nije trener Drine

M. Jakovljević

Prvenstvo Bosne i Hercegovine završeno je jučer nakon utakmica 30. kola.

Fudbaleri Zrinjskoj osvojili su titulu dok je šest ekipa napustilo Premijer ligu. Među njima je i Drina iz Zvornika koja će se naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Republike Srpske.

Uprava kluba danas je odžala sjednicu na kojoj je analizirana prethodna sezona. U cilju efikasnijeg rada i oslanjanja na sopstvene snage, te radi finansijske konsolidacije na saradnji su se zahvalili dosadašnjem treneru Cvijetinu Blagojeviću. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Drina je sad već svom bivšem treneru poželjela dosta uspjeha u daljnjem radu. Za novog šefa stručnog štaba izabran je Mile Lazarević koji je do sada bio pomoćnih Blagojevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi