Mićo Kuzmanović otišao iz Drine

Mladi vezista napustio klub

Mićo Kuzmanović otišao iz Drine

M. Jakovljević

Mićo Kuzmanović, mladi veyni fudbaler, prvi je digao sidro, uzeo ispisnicu i naustio redove Drine iz Zvornika.

On je u redove Drine došao u zimskom prelaznom roku iz banjalučkog Borca. Odigrao je većinu utakmica, zadovoljio i stručni  štab, a bio je i strelac 4 gola.

"Pošto je Drina napustila Premijer ligu i ja sam odlučio da odem. U Zvorniku mi je bilo lijepo, ali moje ambicije su da i dalje igram u eliti BiH. Imam nekoliko ponuda od naših premijerligaša i narednih dana ću donijeti odluku gdje ću igrati. Vjerujem da će se Drina već sljedeće sezone ponovo vratiti u Premijer ligu jer ima dobar tim a vjerovatno će se i pojačati, dobru upravu i novog trenera Mileta Lazareića", rekao je Mićo Kuzmanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kuzmanović ima tek 20. godina, a u karijeri je nastupao za FK Modriča Maxima, Zvijezda Gradačac, Jagodinu i Borac iz Banja Luke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije