Neće dozvoliti rivalstvo

Mourinho: Ako budem mislio o Pepu, ode titula

Jose Mourinho je u za britanske medije izjavio da neće dozvoliti da mu rivalstvo sa Pepom Guardiolom utiče na planove sa Manchester Unitedom.

Portugalac je nakon nekoliko mjeseci odmora prihvatio ponudu da preuzme Manchester United, a njegovim dolaskom na Old Trafford očekuje se da će biti nastavljeno veliko rivalstvo s novim trenerom Pepom Guardiolom.

"Pojedinačke bitke mogu da utiču na borbu za titulu. Ako se ja skoncentrišem na njega i Manchester City, a on na mene i Manchester United, neko drugi će je uzeti", izjavio je Guardiola za britanske medije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Portugalac je spreman ovog ljeta napraviti čistku na Old Traffordu. Prema pisanju Sky Sporta, Mourinho je procijenio da mu nisu potrebni Blind i Mata.  

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.