Pojačanja za tim iz Kaknja

Nedučić i Šećerović novi igrači Mladosti

Čelnici Mladosti angažovali su dva pojačanja za narednu sezonu u BH Telecom Premijer ligi BiH.

Tim iz Doboja kod Kaknja već uveliko radi na sklapanju igračke križaljke za premijernu sezonu u Ligi 12, a nakon kratkih pregovora dogovoreno je da će dres Mladosti u budućnosti nositi Milan Nedučić i Amer Šećerović. 

Nedučić u Mladost dolazi nakon epizode u Dinamu iz Vranja i u protekloj sezoni je proglašen najboljim defanzivcem u Prvoj ligi Srbije, dok je mladi Šećerović prethodno nastupao u Sloveniji za Rudar Velenje. Inače, radi se o bratu Adnana Šećerovića koji je prije nekoliko dana potpisao za Željezničar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost je prošle sezone teško izborila opstanak, ali u Ligi 12 će imati još teži zadatak i stoga će timu Kaknja biti neophodno još nekoliko pojačanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.