Bivši mladi bh. reprezentativac

Sead Hajrović pronašao novi klub

Bivši mladi bh. reprezentativac Sead Hajrović pronašao je novi klub nakon što je napustio Winterthur. 

Hajroviću je po isteku sezone u švicarskoj Challenge ligi istekao ugovor sa Winterthurom i kao slobodan igrač dobio je nekoliko konkretnih ponuda, a iako se očekivao iskorak u karijeri, ovaj defanzivac se odlučio za Wohlen. 

Na zvaničnoj stranici ovog drugoligaša je objavljeno da je Hajrović potpisao ugovor na tri godine, a Wohlen mu je ujedno peti klub u dosadašnjoj karijeri. Prethodno je bio član Grasshoppersa, Arsenala, Barneta i Winterthura. 

Za one koji ne znaju, Sead Hajrović je mlađi Izetov brat i također je u prošlosti najprije nastupao pod zastavom Švicarske i sa tamošnjom U-17 selekcijom je 2009 godine osvojio titulu prvaka svijeta. Iz ljubavi prema domovini na kraju je odabrao BiH i za našu mladu selekciju je upisao osam nastupa.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.